Program do zarzadzania zleceniami

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym całe.

Dla maluchach oraz pełniejszych lokali POS znacznie świetnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i ważnych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dostosowane do działalności na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni panowanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym elementem rzeczy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Oddziaływanie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.